Veiligheidsmes Martor 625001 Secupro 625

Item No. A004134
0 reviews Write a review
De SECUPRO 625 plaatst zich meteen aan de top van onze ergonomische messen met tanggreep. Wat hem voor ogen staat is duidelijk: premium. Want in dit mes vindt u alles samen wat professionele gebruikers wensen: een handgreep van aluminium. Een lichtlopende hendel voor het uitschuiven van het mesje.
This product cannot be ordered at the moment.
Description
De SECUPRO 625 plaatst zich meteen aan de top van onze ergonomische messen met tanggreep. Wat hem voor ogen staat is duidelijk: premium. Want in dit mes vindt u alles samen wat professionele gebruikers wensen: een handgreep van aluminium. Een lichtlopende hendel voor het uitschuiven van het mesje. Een bijzonder grote snijdiepte in combinatie met fully automatic blade retraction. Comfortabel mesjes vervangen. En bij dat alles het veilige gevoel om een high-end stuk gereedschap in de hand te houden.
Uitstekende Ergonomie

UITSTEKENDE ERGONOMIE

Dit zag u nog nooit bij een snijgereedschap! We hebben de SECUPRO 625 als het ware “ingebouwd” in de hand van zware gebruikers. De lange lichtlopende hendel, de afgeronde greep, de soft-grip op de rug van het mes: test het zelf!


Robuust en evenwichtig

ROBUUST EN EVENWICHTIG

Zoals u ziet en voelt, bestaat de greep uit hoogwaardig aluminium. Het robuuste ontwerp gaat hand in hand met een optimale gewichtsverdeling. Gevolg: geen verzwakking bij het gereedschap noch de gebruiker. Ook niet bij krachtig snijden.


Grote snijdiepte

GROTE SNIJDIEPTE

De grote snijdiepte lijkt wel gemaakt voor maximaal drielaagse dozen, rolmateriaal, rubber en nog veel meer. Het mesje zelf verwisselt u met een paar handgrepen: gemakkelijk naar voren uit te trekken terwijl u de wisselknop optilt en de hendel gebruikt.Voor vele snij-werkzaamheden

VOOR VELE SNIJ-WERKZAAMHEDEN

De SECUPRO 625 is als totaalpakket uniek, maar is dat ook in zijn speciale eigenschappen. Zo kunt u per zaagsnede snijden. Ook de optionele mesjes breiden uw toepassingsgebied uit.


Veilig over de hele lijn

VEILIG OVER DE HELE LIJN

Terwijl u aan de voorzijde van de greep kunt vertrouwen op kunt vertrouwen op het fully automatic blade retraction mechanisme, zit verder, zit verder achteraan nog een beveiliging. Daarmee kunt u de hendel vergrendelen en zo een ongewild uitschuiven van het mesje voorkomen.Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading