Veiligheidsmes Martor 10139910.02 Secupro Maxisafe

Item No. A004102
0 reviews Write a review
Bent u vaak alleen maar tevreden met het beste? Dat hebt u dan gemeen met de SECUPRO MAXISAFE, ons veiligheidsmes met volledig automatisch terugtrekken van de mesjes. Dankzij zijn grote uittrekbare meslengte kan hij zelfs drielaags karton aan en naargelang het gemonteerde mesje ook alle andere
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Bent u vaak alleen maar tevreden met het beste? Dat hebt u dan gemeen met de SECUPRO MAXISAFE, ons veiligheidsmes met volledig automatisch terugtrekken van de mesjes. Dankzij zijn grote uittrekbare meslengte kan hij zelfs drielaags karton aan en naargelang het gemonteerde mesje ook alle andere materialen zoals tapijt of folie. Uiterst comfortabel is bovendien ook zijn bediening voor rechts- en linkshandigen.
3-zijdige schuifknop

3-ZIJDIGE SCHUIFKNOP

Schuifknop voor rechtshandigen? Voor linkshandigen? Centrale schuifknop bovenaan voor beide? Hoe u het mesje ook wenst te activeren, de SECUPRO MAXISAFE geeft u alle mogelijkheden. De 3-zijdige schuifknop is aangenaam en multifunctioneel te bedienen.


Met een druk op de knop

MET EEN DRUK OP DE KNOP

Het mesje is makkelijk handmatig te vervangen. Met een druk op de knop wordt de houder geopend. De mesjeshouder wordt naar voren geschoven en het mesje kan vervangen worden. Heel eenvoudig.


Metalen houder

METALEN HOUDER

De SECUPRO MAXISAFE is bijzonder slijtvast en voorzien van een bescherming ter hoogte van de mesopening. Zware wrijving vormt dus geen enkel probleem.2 maal te gebruiken mesje

2 MAAL TE GEBRUIKEN MESJE

Alvorens het hoogwaardige mesje te vervangen kunt u het eerst omdraaien. Dit verdubbelt het gebruik van het mesje – en spaart uw krachten. Uw veiligheidsmes snijdt immers weer als nieuw.


Voorzien van een klein oog

VOORZIEN VAN EEN KLEIN OOG

Niemand wenst een snijgereedschap als de SECUPRO MAXISAFE te verliezen. Hij is dan ook voorzien van een oog om het mes te kunnen bevestigen aan de gebruiker of de werkplek.


Reviews (0)
There are no reviews yet.
    Loading
    Loading