Broek Fristads 129482-796 groen/zwart mt 50

Item No. A063572
Broek met een modern design voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector. Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voor comfortabele bewegingsvrijheid. Met kniezakken. Goedgekeurd voor industrieel wassen. Kleur:  Legergroen/zwart (796) Materiaal:  65%
Read full description
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Broek met een modern design voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector. Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voor comfortabele bewegingsvrijheid. Met kniezakken. Goedgekeurd voor industrieel wassen.

Kleur: Legergroen/zwart (796)
Materiaal: 65% polyester, 35% katoen.
Gewicht: 260 g/m².

Technisch

Mechanische stretchkwaliteit / 2 voorzakken / Dubbele kruisnaad / 2 achterzakken / 2 zakken op het dijbeen / Beenzak met extra zakken / Beenzak met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak en extra zak met klep en klittenbandsluiting, D-ring onder de klep / Met CORDURA® verstevigde kniezakken met opening aan de buitenkant / Kniezakken voor in hoogte verstelbare kniebeschermers / Met CORDURA® verstevigde uiteinden van de broekspijpen / Getest voor lease- en huurkleding voor wasserijen volgens ISO 15797 / Goedgekeurd volgens EN 14404 in combinatie met kniebeschermers 124292 / OEKO-TEX® gecertificeerd / Kleur 965 wordt op aanvraag gemaakt / RFID-chip kan op aanvraag worden toegevoegd.

Beschikbare kleur: khaki, marine/fluogeel, legergroen/zwart, grijs/zwart, zwart/geel 

Beschikbare maten: 44-62
Specifications
Kleur Groen/zwart
    Loading
    Loading