Broek Fristads 129482-896 grijs/zwart mt 44

Item No. A063579
Broek met een moderndesign voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector.Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voorcomfortabele bewegingsvrijheid. Met kniezakken. Goedgekeurd voor industrieelwassen. Kleur:  Grijs/zwart (896) Materiaal:  65%
Read full description
This product cannot be ordered at the moment.
Description

Broek met een moderndesign voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector.Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voorcomfortabele bewegingsvrijheid. Met kniezakken. Goedgekeurd voor industrieelwassen.

Kleur: Grijs/zwart (896)

Materiaal: 65% polyester, 35% katoen.

Gewicht: 260g/m².

Technisch

Mechanischestretchkwaliteit / 2 voorzakken / Dubbele kruisnaad / 2 achterzakken / 2 zakkenop het dijbeen / Beenzak met extra zakken / Lus voor duimstok in de beenzak /Beenzak met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak en extra zak met klep enklittenbandsluiting, D-ring onder de klep / Met CORDURA® verstevigde kniezakkenmet opening aan de buitenkant / Kniezakken voor in hoogte verstelbarekniebeschermers / Met CORDURA® verstevigde uiteinden van de broekspijpen /Getest voor lease- en huurkleding voor wasserijen volgens ISO 15797 /Goedgekeurd volgens EN 14404 in combinatie met kniebeschermers 124292 /OEKO-TEX® gecertificeerd / Kleur 965 wordt op aanvraag gemaakt / RFID-chip kanop aanvraag worden toegevoegd.

Seizoenen

Gehele jaar

Beschikbare maten

C44-C62

C146-C156

Specifications
Kleur Grijs/zwart
    Loading
    Loading