Short Fristads 129530-996 zwart/grijs mt 48

Item No. A063696
Korte broek met moderne pasvorm voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector. Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voor comfortabele bewegingsvrijheid. Goedgekeurd voor industrieel wassen. Kleur:  Zwart/grijs (996) Materiaal:  65% polyester, 35%
Read full description
This product cannot be ordered at the moment.
Description
Korte broek met moderne pasvorm voor professionals in de dienstverlening, industrie of bouwsector. Gemaakt van een licht en duurzaam materiaal met mechanische stretch, voor comfortabele bewegingsvrijheid. Goedgekeurd voor industrieel wassen.

Kleur: Zwart/grijs (996)
Materiaal: 65% polyester, 35% katoen.
Gewicht: 260 g/m².

Technisch

Mechanische stretchkwaliteit / Verdekte knoop op het voorpand / 2 voorzakken / 2 achterzakken / Dubbele kruisnaad / 2 zakken op het dijbeen / Beenzak met extra zakken / Beenzak met klep en klittenbandsluiting, telefoonzak en extra zak met klep en klittenbandsluiting, D-ring onder de klep / Met CORDURA® versteviging aan de onderkant van de korte broek / Getest voor industrieel wassen volgens ISO 15797 / OEKO-TEX® gecertificeerd / Kleur 965 wordt op aanvraag gemaakt / RFID-chip kan op aanvraag worden toegevoegd.


Beschikbare kleur: marine/fluogeel, grijs/zwart, zwart/geel, zwart/grijs

Beschikbare maten: 44-62
Specifications
Kleur Zwart/grijs
    Loading
    Loading