Knielaars Dunlop A442.031 Acifort S5 mt 39

Art nr. A061134
Bescherming waar je op kan rekneen bij uitdagende werkzaamheden - Slijtvaste en scheurbestendige schacht - Olie resistent, SRA gecertificeerde zool voor excellente grip - Extra enkelbescherming om veilig te werken SCHOKDEMPING De laarzen bieden schokdemping, ze absorberen de energie in het
Volledige beschrijving
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Bescherming waar je op kan rekneen bij uitdagende werkzaamheden

- Slijtvaste en scheurbestendige schacht
- Olie resistent, SRA gecertificeerde zool voor excellente grip
- Extra enkelbescherming om veilig te werken

SCHOKDEMPING

De laarzen bieden schokdemping, ze absorberen de energie in het hielgebied van de laars zodat de voet minder belast worden tijdens het lopen. Zo wordt het risico op blessures verlaagd. 

CHEMISCH RESISTENT

De laars beschermt tegen diverse chemicaliën. De specifieke toepassing en de chemicaliën die daarbij worden gebruikt, bepalen welke laars het meest geschikt is. 

OLIEBESTENDIGE ZOOL

De buitenzool van deze laars is bestand tegen olie, wat je ervan verzekert dat eventuele gevolgen van olieachtige substanties minimale impact hebben op de beschermende eigenschappen van de laars. 

WATERDICHT

De laarzen zijn 100% waterdicht. Ze houden je voeten droog in natte en vieze omstandigheden. 

COMFORT

Het ontwerp van de laarzen garandeert een perfecte pasvorm en daarmee optimaal draagcomfort. zodat je de laarzen iedere dag kunt dragen. 

BESCHERMENDE NEUS EN MIDDENZOOL

De laarzen hebben een stalen neus en middenzool om maximale bescherming te bieden tegen vallende en binnendringende objecten. Ze zijn getest en gecertificeerd in overeenstemming met de Europese norm EN ISO 20345:2011. De ingebouwde stalen neus beschermt de tenen tegen een impact tot 200J en krachten tot 15 kN. De beschermende middenzool voorkomt penetratie van de zool tot een kracht van 1100N. Dunlop® laarzen met een stalen neus en middenzool worden aangeduid met de term Full Safety. 

SRA SLIPBESTENDIGE ZOOL

SRA geclassificeerde laarzen zijn getest en gecertificeerd voor slipbestendigheid op keramische vloeren, bedekt met verdunde zeepoplossingen. Bij de tests wordt de wrijvingscoëfficiënt gemeten tussen twee vlakken, zowel met een vlakke zool op een vlakke ondergrond als voor de hiel op een vlakke ondergrond. De resultaten geven een goede indicatie van de slipbestendigheid van de laarzen bij het gebruik op gladde tegeloppervlakken. 

S5

De S5 classificatie is de strengste categorie als het gaat om beschermende eigenschappen voor veiligheidsschoeisel. S5 gecertificeerde laarzen hebben altijd een beschermende neus en middenzool en een gesloten hiel. Andere kenmerken van een S5 gecertificeerde laars zijn olie- en slipbestendigheid, antistatische eigenschappen en schokdemping bij de hiel. Deze laarzen zijn getest en gecertificeerd met de Europese norm EN ISO 20345:2011.


Specificaties
Veiligheidsklasse S5
Schoenmaat 39
    Laden
    Laden